portfolio website templates

BEZOEKADRES
Nordlaan 29a
6881 RM Velp

Het gebouw ligt achter
de supermarkt Lidl in Velp.

Telefoonnummer:
026-3614942

Mobiele nummer voorganger
Jan Willem van Baak:
+31641079281

POSTADRES
Postbus 159
6880 AD Velp

BANKREKENINGNUMMER
NL45RABO0171618823
t.n.v. V.E.G. De Hoeksteen te Velp

ROUTEBESCHRIJVING

  • Vanaf de rotonde ‘Velperbroek’ rechtdoor de Pr. Kennedylaan oprijden tot aan de Hoofdstraat. Daar linksaf en dan rechtdoor, door winkelstraat van Velp heen. Als je door de winkelstraat heen bent sla je bij het tweede kruispunt na de winkelstraat linksaf de Nordlaan in (als je onder de A12 doorgaat, ben je al te ver. Rij dan terug, en sla bij de eerste stoplichten rechtsaf).
De Kapel zit niet direct aan de Nordlaan, je moet een inrit inrijden tussen Nordlaan 29 en de Lidl. Deze leidt naar het gebouw van de Hoeksteen. Aan het begin van de inrit staat een bord van De Hoeksteen. Op zondag is er parkeergelegenheid naast de kapel op het terrein van Spectrum. Dit parkeerterrein is ook te bereiken door de inrit van de Arnhemse-straatweg 18 te gebruiken.

CONTACT
FORMULIER

Bedankt voor jouw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

MIJN HOEKSTEEN

"Mijn Hoeksteen" is het digitale platform voor leden van De Hoeksteen. "Mijn Hoeksteen" biedt de mogelijkheid om onderling berichten te sturen. De preken zijn ook te beluisteren op "Mijn Hoeksteen". Daarnaast is er natuurlijk de verjaardagskalender, het gezichtenboek, de marktplaats, vacatures en nog veel meer.

"Mijn Hoeksteen" is ook als app voor jouw smartphone. Je vindt deze app in de Apple App Store en in Google Play Store.