WIE ZIJN WIJ

WIE ZIJN WIJ

Wij zijn een Volle Evangelie Gemeente. Een fijne plek voor jong en oud, waar de liefde van God de Vader en het offer van Jezus Christus een centrale plaats innemen. We willen mensen helpen Jezus Christus te leren kennen, omdat we geloven dat Hij de persoonlijke Verlosser is van zonde en schuld, en dat Hij de enige weg is tot God, de liefhebbende Vader.

We zijn een creatieve gemeente waar muziek, zang, dans, mime en vlaggen gebruikt wordt om de naam van God te verhogen en Hem te aanbidden. Maar ook door schilderen, bloemschikken, dichten e.d.

We hebben onze deuren open voor een ieder die op zoek is naar de echte Weg, de enige Waarheid en het ware Leven; Jezus Christus. In welke situatie je ook zit, hoe je je ook voelt, je bent altijd welkom bij God. Onze passie is om iedereen te laten zien hoe gaaf het is om ‘connected’ te zijn met God én met elkaar, als deel van het grote huisgezin van God.

Nieuwsgierig geworden naar de Hoeksteen? Wil je meer weten over God? Kom een keer langs en ervaar één van onze diensten. We kijken uit naar je komst! Elke zondagmorgen is er een dienst om 10.00 uur. Voor de kinderen is er voor diverse leeftijdsgroepen een eigen samenkomst.

Een video-impressie van een zondagmorgen in De Hoeksteen...

VPE

V.E.G. De Hoeksteen  is lid van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten (VPE)
Website...

SGL

V.E.G. De Hoeksteen te Velp is lid van Stichting Evangelisch Meldpunt (voorheen Stichting Gedragscode Leidinggevenden, SGL)
Website...

SCHULDHULPMAATJE

V.E.G.  De Hoeksteen te Velp maakt deel uit van SchuldHulpMaatje Rheden/Rozendaal.
Website...

ANBI

Giften aan VEG de Hoeksteen zijn fiscaal aftrekbaar doordat wij onder de groepsbeschikking vallen van het VPE.
Klik hier om naar de ANBI portal van het VPE te gaan en onze gegevens te zien.